Tips & Säkerhet

När man spelar om pengar när man spelar bingo online idag behövs ingen större oro. Det viktigaste är att man läser igenom alla betalningsvillkor och användarvillkor, noggrant innan man börjar spela eftersom dessa kan variera lite från sida till sida.

Betalningssätten online är idag oftast helt säkra och du behöver inte vara orolig för dina person och bankuppgifter. De allra flesta spelsajter använder samma krypteringssystem, eller liknande som bankerna. Men vill du verkligen vara bombsäker och inte har koll på vad de olika systemen heter, är det bäst om du kollar att sajten du spelar på är ansluten till företaget Svenska spel, och eller kontrolleras av Svenska Lotteriinspektionen. De är statliga och i sin tur kontrollerade av regeringsorgan. Det kan kännas lite tryggare för dig som är nybörjare.

Det finns en hel uppsjö av olika bingosajter på nätet, och det kan vara svårt att välja och komma igång. Flertalet är svenska eller finns att tillgå på det svenska språket, men det finns såklart en massa utländska sajter också. För att göra det lite enklare för dig som är nybörjare, eller dig som bara vill ha tips på de bästa presenterar vi här en liten guide över vilka bingosajter vi gillar:

Betsson bingo
Här kan du både spela bingo och chatta i bingochatten, du får 100 % insättningsbonus
på första insättningen. Här finns de roligaste bingospelen du kan förgylla din dag med,
prova på allt från Mönsterbingo till Multibingo.

Maria bingo
Maria bingo erbjuder bingo och ett stort community inriktat på kvinnor, här spelar du bingo online med dina väninnor och umgås samtidigt. Maria bingo erbjuder det största bingo-communityt i världen för kvinnor och har allt från 75-bollarsbingo till Mönsterbingo.

Best bingo
Best Bingo erbjuder en riktigt bra upplevelse när du spelar bingo på nätet. Deras sida används främst av svenska spelare men det går även att välja det språk och den valuta som du själv vill ha. Tycker du om att spela lotto så kommer du att älska att spela bingo på Best Bingo. De erbjuder inte bara stora jackpots, fantastiska kampanjer och massor av olika spel utan även chatt, spelautomater och keno.

Min bingo
Att spela bingo online med Min Bingo kan vara både kul och spännande. Det är dessutom ett bra och roligt sätt att möta nya människor samtidigt som du kan vinna stora pengar. Med Min Bingo kan du alltid känna dig trygg och säker i ditt spelande eftersom de erbjuder en säker bingo sajt med säkra betalningar.

Expekt bingo
Den här sidan trycker mycket på spänning i vardagen och att det ska vara roligt att spela Bingo på nätet. Här kan du pröva lyckan i chattspel, sidospel eller i en mängd olika Bingospel med dagliga Jackpottchanser. Du kan även här umgås med vännerna i något av chattrummen. Allt är öppet dygnet runt.